Tuesday, June 21, 2011

Singgah Sebentar. Part III

Setelah bergerak dari rumah Kak Ina, kami merancang untuk ke Perlis..
Disebabkan tersangkut dalam kesesakan lalulintas, terpaksa la rancangan tu dibatalkan..itu la yang jadinya bila nak naik Feri masa puncak..

SOOC dari kamera(malas nak letak watermark yang ni)
InfaRed Version

Jadi perancangan malam nya tidur di Sg.Petani jer..

Sebelum ke Feri masa perjalan balik kami sempat singgah di Masjid Terapung Batu Feringghi untuk solat Zohor..macam biasa aku tak lepaskan peluang shoot sekeping dua gambar.


Versi InfraRED
Panorama dari Nikon D90

InfraRED version
Dalam menuju ke Sg.Petani, teringat ada majlis pernikahan rakan isteri yang juga sama-sama beljar di Maktab dulu...aku cakap why not kita singgah?sebab walaupun dia tak sampai ke rumah kami masa kenduri tapi sekurang-kurangnya sampai jugak hadiah yang di Pos laju huhuhu..

Singgah la kami di Kepala Batas,Kedah.Walaupun terlewat sikit (tak sempat tengok masa akad nikah) tapi dapat jugak aku amik gambar sekeping dua.




Kenangan Bersama Pengantin
Perjalanan tak habis disitu....

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons