Tuesday, June 14, 2011

Entry Khas:TERIMA KASIH!

Syukur kehadrat Ilahi dengan limpah kurnianya segala perancangan majlis perkahwinan kami pada 27,28 & 29hb Mei 2011 yang lalu telah selamat berlangsung dalam keadaan yang meriah.Alhamdulillah.

Dalam kesempatan ini saya ingin mengucapkan setinggi-tingi penghargaan ucapan TERIMA KASIH kepada Mak Uda dan Mak Ngah yang berkampung dari hari Selasa 24 Mei 2011 sampai majlis selesai..juga ucapan terima kasih kepada 


Makcik-Makcik Mak Long, Mak Ngah, MakTeh, Mak Uda, Mak Lang,Wah, Makcik Yah, Makcik Rah, Makcik Yati, Ngah Zura, Wanchu, Makcik Wahida, Wan Tua, Semua makcik-makcik la.

Pakcik-Pakcik, Pak Long, Ayah Ngah, Wah Hamid, Pakcik Syed (K.L dan Manjung) Pakcik E, Pak Chu, Paksu, Pak Lang, Pak Teh, Semua Pakcik-pakcik la.

Saudara mara, Sepupu-sepupu lelaki dan perempuan, Baik dari sebelah Ayah mahu pun sebelah Ummi, Terutama Hafiz (yang duduk dibelakang aku masa menikah,memberi support sambil menepuk-nepuk bahu aku untuk tenangkan aku heheheh) Syed Asri jangan rasa dilupakan hehehe semua sepupu yang hadir membantu dan memeriahkan suasana.

 Sahabat-sahabat Sekolah Maslinda dan suami,aMYlia dan Suami, FaRah, aDIE DARI pERLIS, aZUAN DARI kEDAH, nAwEI, sYAH dari KOlumPo, aZFAR,Angah (mayB dari KuaLa Kangsar hehehe),(sorry tak dapat sebut nama semua) , Rakan-rakan, Kawan-kawan kampung saya dan adik-adik(yang sudi membasuh periuk belanga yang besar dan hitam tu), yang sudi hadir dan menyumbangkan tenaga,masa serta tak lokek menyumbang wang ringgit.

Terima Kasih kerana sudi datang walaupun sekejap sebab lari dari tempat kerja hehehe(Fakaruddin) terima kasih sebab meluangkan masa yang amat berharga. Terima kasih kerana sudi menghulurkan sumbangan tenaga bagi melancarkan majlis kenduri, Terima kasih kerana sudi memberi sumbangan kewangan kepada Ayah dan Ummi.Terima Kasih kerana telah mengurangkan beban mereka. Terima kasih kerana memberi pinjam barang-barang keperluan.Terima kasih kepada para hadirin muslimin dan muslimat.

Pendek kata :TERIMA KASIH KEPADA SEMUA  yang telah membantu secara langsung atau tak langsung. SEMOGA Allah merahmati dan memberkati hidup kamu semua.

tak lupa juga ucapan TERIMA KASIH kepada yang wish samada sms atau facebook korang semua memang best!!

p/s:Minta maaf atas segala kekurangan yang datang dari ketidak sempurnaan diri saya..minta maaf sebab tak dapat menyebut semua nama(takde niat nak melupakan) minta halalkan segala yang disumbangkan.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons