Wednesday, May 18, 2011

infraRED for You

Hush..tadi singgah kat blog salah sorang follower aku ni (thanks ya for following me) ASAM GARAM GULA tetiba terasa macam kelam kabut pulak aku..dengan persiapan yang dah Mizzsue buat aku terasa macam persiapan aku tak lengkap pulak.(tu la baca lagi blog orang)kan dah gelabah..terasa woo debaran tu..Pemilik blog ni tarikh majlisnya sama dengan aku so bila baca artikel dia memberikan aku "feel" kegelabahan..amende la yang aku mengarut nih hahahaha.

So daripada melayan perasan tu baik layan gambar infraRED aku masa kat kampung hari tu.




tiga keping je la dulu..aku nak tweak colour untuk gambar lain malas la..nanti update je dalam thread ni.

Update:19/5/2011

Reactions:

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons