Monday, May 16, 2011

Aku hilang Punca

Pergh tajuk macam gempak je..tapi memang aku dah hilang arah sekejap,sebab apa? dengan kehadiran Tammy SP90 (nama manja awek baru) aku ingatkan hasil dari shoot2 untuk macro aku akan meningkat rupanya hampa..Malah lebih teruk dari sebelumnya..

Tak semudah memetik shutter rupanya..tapi bagusla aku kena paksa rela mempelajari dari mula..zero to hero huahahaha. bandingkan sendiri ok.





 gambar kat atas semua gunakan lens 50mm f1.8 dengan extention tube cap ayam

manakala gambar kat bawah ni pulak dengan menggunakan Tammy Sp90.



 Agak kelam sedikit gambar tu dengan setting yang caca marba,tak sharp serta banyak kelemahan ketara..apapun aku nak berusaha lebih lagi pasni!!!!!


Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons