Friday, March 18, 2011

Kad Kahwin:Mode Kelam Kabut

Salam.

Sekarang ni aku tengah sibuk.
Sibuk memikirkan...

Aku tengah memikirkan kat mane nak buat kad kawen yang murah dan cantik,(biasala pelanggan)
dah merata aku berjalan(dalam internet jer)
Tarikhnya dah tak lama hujung bulan Mei jer

Kena pulak pergi kursus Dua minggu dalam Bulan April nanti,
so terasa amat terkelam kabut sikit sebab aku akan kehilangan Dua minggu untuk menguruskan beberapa hal.

ini ada satu contoh dan ide aku dalam design Kad Kawen aku.
Simple not Complicated (for Me la)




inilah rupe bentuk design ala-ala sempoi aku..(tak sempoi pun)
dah la salah eja nama tunang aku hehehe (apa punya laki la boleh salah eja nama girl dia)

Aku punya ide ialah nak print dalam bentuk gambar~hantar print kat kedai gambar.
agak-agak kedai tu nak ke sebab ni bukan gambar.

untuk Bakal pengantin perempuan punya kad pun sama je..cuma yang bertukar of course la nama alamat dan sedikit sentuhan dari "bokeh" kaler hijau ke pink.

Pilihan warna berdasarkan tema baju pengantin nanti.InsyaAllah.

Agak-agak ada tak keperluan untuk memperbaikinya sebelum aku pi hantar print kat kedai?

p/s:~

Q :kenapa nak kad kawen yang murah?
A  :nanti korang buang gak kad aku tu bukan korang nak gantung ke framekan ke simpan ke betul tak?

Q :apsal nak print cam gambar?
A :aku saja nak buat ide baru la kononnya.Aku ni minat amik gambar,kengkononnya nak tunjuk minat aku la kat korang sumer

Q :habis peta ko mane?
A :peta aku dah siap lukis,nanti aku print biasa then aku tampal kat Belakang Gambar kad kawen aku tu nanti.

Q : tak mahal ke/selalunya kos print gambar mahal gak?
A :la namanya aku nak budget nak murah so dah tentu aku tau brape harganya,kalau nak dibandingkan dengan buat kad kawen yang bisa tu.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons