Friday, March 25, 2011

Infra Red

Semalam 24.03.2011 jam 12.30 petang.

kamera compact yang aku order dah sampai!!!!!

Amat la teruja dengan kamera compact yang bukan sekadar compact biase tapi sebuah kamera yang telah diubahsuai menjadi kamera infra red atau panggilan manjanya iR.

Tanpa mengecas bateri seperti sepatutnya dan tanpa membaca manual:terus aku keluar beranda office aku yang di tingkat 8 ni point and shoot.!!! hasilnya?

amat kagum!hahahahah bukan aku yang terer amik gambar tapi kamera ni yang best.

so layan demam terbaru aku kamera compact versi iR

maklumat lanjut lawati:
http://www.digitaliris.com.my/
http://www.facebook.com/digitaliris.malaysia

ini gambar aku.yang dah di enchance sedikit dari gambar asal mengikut nota dari website dan facebook DigitaliRis


 Gambar Semalam yang pantas aku upload kat FB watermark pun takde


  Gambar ni aku shoot dalam keadaan tengah menunggang motor...bahaya jangan tiru aku yang gila nih




Gambar ni pulak kat highway ada kereta terbakar.

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons