Tuesday, March 15, 2011

Aku Dan Sesuatu

Baru-baru ni aku saje post kan gambar aku dalam facebook Tarmizi Shukri Blog sebab ade project Photo chantek 2011 yang dianjurkan oleh beliau..Setiap bulan akan dikeluarkan tema-tema yang berlainan dan aku hantar gambar aku pun hari terakhir 28/02/2011.

Tak sangka pulak aku, gambar aku terpilih sebagai pemenang..takde hadiah ke?menurut maklumat dari blog beliau akan ade hadiah,tapi takdelah segempak mane cukup sekadar 'seronok2'..aku tak kisah sangat pun tapi kalau dapat pun best jugak hahahaha. yang penting bukan memenangi sesuatu tapi enjoy dalam berkarya.

So inilah gambar aku yang tak seberapa telah menjadi pilihan beliau bagi tema Sunrise/sunset untuk bulan Februari.

untuk bulan Mac ni temanya ialah Kucing...aku dah ada beberapa keping gambar kucing,kucing ini juga ada sejarahnya yang tersendiri..apa dia?nanti aku ceritakan..
so kepada yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang projek foto ni sila lawati..http://tarmizishukri.com/fotografi/projek-foto-chantek-2011/


Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons