Saturday, February 19, 2011

Sabtu 19/02/2011

Sedang meniarap atas tilam dengan muka menghadap screen dan keyboard..tak tahu ape yang nak ditaip..

tak nak terlalu emo dengan apa yang terjadi bebaru nih..ikutkan mate nak pejam je spanjang mase tapi rugi la kalau asyik tidor jer..

nak edit gambar pun tengah malas nih..asalnya nak buat blog kamera..nak jadikan medium pengantara bisnes..nak bertapak dalam bidang fotografi..menjadikan side income..tapi disebabkan demam masa awal tahun hari tu terus rasa macam malas..

lagi pun tetiba je aku sibuk..keje kat office jadi banyak pulak..sekalipun masih terkawal..

tengah merancang nak beli apa nak masak tengah hari nih...tapi tu la aku ni jenis yhang malas nak turun ke bawah..(rumah tingkat tiga je)


takpe la nak kemas bilik dulu...basuh baju then masak..lapar la pulak..tak sarapan lagi..just makan buah epal je

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons