Thursday, February 17, 2011

Cuti Seminggu CNY 2011(31.1.2011)

uNtuK HarI ke TiGa puLak akU pergi Berjalan kat Pekan Parit kemudian terus Ke Ipoh untuk mencari kasut bagi hantaran Perkahwinan nanti..dah lama giler aku tak gi Pekan Isnin kat Parit..best pulak rasanya hehehe..lupa plak aku gi pekan parit ni nak mencari seluar jens aku yang terkoyak disebabkan aku terjatuh motor..cerita jatuh motor tu nanti la aku panjangkan kat entry lain..


 Pekan Koboi Parit..


 Seronok tengah mencuba kasut

Pi Ipoh Parade pulak dahulu dikenali sebagai Parkson..
Dah penat jalan pi makan pulak..kat dataran Ipoh je..Sizling Mee yang sedap..

Alhamdulillah aku dapat sepasang kasut selepas puas berjalan-jalan mencari..kebetulan pulak customer dari jualan lens aku bank in duit dapat lah aku gak bershopping hahaha..mane leh tengok je tunang aku nih berwindow shopping aku pun nak join sekali..walaupun akhirnya melayang duit beberape ratus untuk sepasang kasut T_T sabar je la..


siang sebelum tu aku baru beli lampu suluh kononnya untuk aku memcrokan diri diwaktu malam..sampai je kat rumah aku pegang kamera aku jalan ke belakang rumah menyuluh serangga yang mungkin ada..

Beberapa kepaing gambar yang aku dapat malam tu.

 anak-anak labah-labah





Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons