Friday, January 28, 2011

Hasil Seni SuperBot

Post kali ini adalah hasil kreativiti photographer Lenny dan Meriel yang menggunakan segala jenis macam diod, led bateri dan komponen-komponen eltronik yang aku sendiri tak tau nama dia dan menghasilkan koleksi seni yang sangat cool.. tak percaya sila tengok sendiri
superbots 1
superbots 1
superbots 2
superbots 2
superbots 2
Anjing bot yang barus lepas ehem2
superbots 4
main susun dadu
superbots 5
rasanya kita patut cuba kasut yang kecik sikit
superbots 6
kagum melihat menara bateri yang tinggi
superbots 7
training hard to become mr muscle
superbots 8
belajar melukis potret
superbots 9
expresi muka dia sangat wow..
superbots 10
dah buang lepas tu cabut ye.. pandai...
superbots 11
kami yang disyaki.. kami yang dibenci..
superbots 11
merancangan invasion ke bumi
superbots 12
idea sudah mari..
superbots 13
ROKET untuk menyerang bumi
superbots 14
aiyaiyaiyaiyai
superbots 15
penat mengecat
superbots 16
siap boleh main dengan ular
superbots 17
huargh...
superbots 18
proses penghasilan bot2 yang baru
superbots 19
bila saya besar nanti saya nak jadi macam awak
superbots 20
bukan saya yang curi bateri jam tu.. betull.. tak tipu
superbots 21
kepala besar pi tgok wayang
superbots 22
adeh cmne nak turun ni nanti
superbots 23
good dog.. nice doggy2...
superbots 24
bot yang kesepian
superbots 25
tikus!!!!!!
superbots 27
do or die.. erk.. hahaha
superbots 26
ok dah tiba masa untuk keluar daripada blog ni.. sila tinggalkan komen ye.. hahaha

kredit to blog ni


Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons