Tuesday, December 14, 2010

Macro Version Ke 2

Dah hampir penghujung tahun 2010 azam tahun baru aku pun tak dapat ditunaikan..ada ke azam tahun baru nak badan macam Jacob Black dalam citer Twilight tu hahahahah apa-apa pun jom layan gambar Macro aku nih..


Labah-Labah..aku baca dalam wikipedia ade lebih kurang 40,000 spesis labah-labah didunia so jangan tanya aku apa nama saintifik dia..yang aku tau labah-labah hahahaha


Pepatung atau Bahasa Orang Putih Dragon Fly.
Aku pelik kenapa mesti Dargon?Dragon tu kan Naga?

Cengkerik:Dalam gambar nampak chumil jer tapi tak la se chumil maner pun


Embun Pagi:melekat disarang labah-labah..aku terbayangkan kesian sang labah-labah asal hujan je rumah banjir hihihi

1st time aku jumpa spider nih terus aku kukuhkan kaki shoot gambar nih sebab pada aku unik..sarangnya memang unik.


Rezeki aku dapat shoot Serangga yang sama keluarga dengan lebah @ tebuan nih

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons