Friday, October 29, 2010

Kosong

Entry kali ni banyak betul mengisahkan peribadi apa yang aku rasa..
sometime we need time out but do you really need it?
Bangun pagi,terease jiwa kosong..ada sesuatu yang hilang dari diri aku..dah la hujan pagi tadi,nak gi keje pun tak jadi pasal sedap diulit toto dari bangun pi mandi..

Bukan niat nak menjauh..cuma kalau diberikan kesempatan,biarlah aku ada masa untuk diri sendiri..melayan..merindu..tak perlu dinyatakan..tak penting perkataan pada aku,yang penting perbuatan..itu buktinya..tapi percaya adalah sesuatu yang berat untuk diberikan selepas ianya dikhinati berulangkali.

Biarkan aku disini merasai betapa beratnya merindui,biar aku merasa betapa sakitnya menunggu...kerana aku ingin membentuk kembali apa yang aku rasa hilang..sebab aku yakin ianya takkan pergilah yang membuatkan aku bertindak begini..life is about a gambling withou fear to lose dan taruhannya kali ini adalah kasih dan sayang.

neither Win or lose ianya adalah kebaikan untuk kita berdua,sebelum melangkah ke alam yang lebih mencabar.

Reactions:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons