Friday, July 23, 2010

tak sia-sia

Malam tadi keluar dengan geng Digital Mukmin mulanya sekadar nak lepak sembang tapi tak sangka otai dari Terengganu turun ke K.L..Aku mulanya malas nak gi tapi terpaksa ikut sebab ada sorang geng DM call...nak tak nak pergi jugak lah.

 Secara tak langsung berkongsi pendapat dan skill bagaimana mengambil gambar dengan baik.Aku boleh dikatakan paling untung sebab ada sorang otai guna kamera Nikon dan tanpa kedekut memberi aku Picture Control kamera dia, 2orang lagi yang datang dengan aku sekadar gigit jari jela sebab diorang pakai canon hehehehe.

Yang terkilannya dah la diorang datang dari jauh pastu ajar kamera lagi pastu bayar duit minum plak lagi...MALUNYA..

Apa pun terima kasih kepada Abang Sam-Soul dan Abang Sano-Sini tak lupa Redzx dan sorang lagi yang tak dikenali nama heheheh..

Reactions:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons