Thursday, July 1, 2010

JULAI SUDAH TIBA!!!


Aku mulakan dengan gambar ni sebab dah masuk Julai...menanti kedatangan Ogos yang pasti sekelip mata singgah sebagaimana Jun mengundur diri...

Cerita pertama untuk bulan ni:

Ada orang yang menyamar jadi anjing di office aku,pelik betul dengan perangai manusia camni.suka menyibuk hal orang yang melampau! tapi aku malas nak marah-marah sangat,yang sakit hati aku,yang bengang aku...anjing tetap anjing..tahu menyalak dan goyangkan ekor jer...

                                                               (kampung aku Titi Gantung)

Cerita kedua:

Camner plak nak ada cerita kedua untuk bulan ni??kan baru jer masuk bulan Julai nih heheheh
apa pun aku mengharapkan agar segalanya berjalan seperti yang dirancang dalam menyambut kedatangan bulan 8 nanti..

Apa yang penting sangat dengan bulan 8?rata-rata saudara yang terdekat dan juga kawan rapat tahu perancangan aku pada bulan 8 nih. dan disebabkan acara yang ditunggu ni la aku ke'sengkek'kan yang teramat sangat..dah la duit wat job extend next month,so aku terpaksa survive dengan makanan ruji sang pelajar dan orang bujang iaitu MEGI huhuhuhu..


dah la malas nak mengarut banyak...semoga dipermudahkan segala urusan AMIN...

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons