Monday, April 12, 2010

my last hope...

salam

im really sorry for what has been happen to us..dah terlalu lama..terlalu lama untuk kenangkan yg buruk...why u can just move on to our friendship?

kalau betul ko tak boleh anggap aku sahabat ko lagi..memang berat untuk aku cakap camni..."aku takkan muncul dah dalam hidup ko..aku lepaskan sebagai kenangan masa remaja aku..aku takde kawan macam ko"sebab kawan takkan cakap kawannya sampah..dan kalau aku sampah..ko ingatlah yang ko pernah kawan dengan sampah ni..dan aku mungkin sampah yang dah recycle jadi something more than idiot just to figure how contact his old friends again!!!!!

smkdary fans page to aku yg uruskan..niat aku nak mencari ko..tapi aku rasa dah takde maknanya..

ko jangan muncul dalam tu..aku akan ban ko..aku akan delete apa yang ada dalam page aku..gambar ko..artikel dalam blog aku..apa saja yang berkaitan dengan ko...

last thing..semoga berjaya..

wassalam...
penjejak badai-faiz

Reactions:

1 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons