Tuesday, February 23, 2010

AKHIRNYA

sekadar nak berkongsi cerita...

dalam tak nak tukar hp baru,hp aku SEk850i rosak...dah 2x plak tu..
tension betul r..klu sekali RM50..dua kali???LU FIKIRLAH SENDIRI bak kata NABIL..


akhirnya ini lah hp aku yang terbaru..SE W995....
nasib baik aku tak beli SE C905..walaupun function sama tapi ada satu jer perbezaannya..SE C905 TAKDER KAMERA DEPAN!!!
MAKNANYA TAK BOLEH NAK BUAT VIDEO CALL!!!
pergh cam sampah kalau beli hp canggih tapi takde fungsi untuk 3g call video...

actually ada 2 lagi hp aku yang elok...


neo node N2

aku beli hp nih sebab cute sangat..touch screen..fungsi kamera 2MP...sounds yang boom boom boom..tp takde 3g..T_T...setakat nak pakai suka2 bolehla..
N-GAGE QD


antara hp legend aku...aku sayang sangat ngan hp nih..masa aku beli dulu aku guna duit elaun belajar..banyak yang aku belajar guna hp nih..selain daripada main game..tapi sayang..bila teknologi makin meningkat,aku pun mengejar teknologi..so hp nih jadi hiasan dalam kotak lutsinar disudut bilik..

aku ni jenis yang suka simpan barang2..jadikan koleksi..susah untuk aku buang terutama pemberian orang..
even aku pernah dapat duit 10c dengan pembalut gula2 hacks sempena hari lahir aku,still tersimpan rapi..mana tahu satu hari nanti barang yang dianggap sampah akan bertukar nilai jadi antik...

Reactions:

1 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons