Wednesday, June 24, 2009

penat@hp baru?


aku penat ngan keje yg xde!?
ye r dah dekat 2 minggu aku datang untuk punch card jer selebihnya ngadap komputer mencari jalan macamana nak hack?

sony ericsson K810i aku nih...






aku baru pakai hp nih dalam 4 hari sebelum nih aku pakai SE K770i



kualiti gambar yg berbeza sgt tapi aku puas hati dengan kedua2nyer....
nak komen lebih2 aku xpandai tapi aku rasa setiap orang ada pengalaman yg berbeza tentang hp masing2..

even kalau ada yg masih pakai nokia 3310 akan cakap diorang berpuas hati walau pun budak sekolah darjah 1 pun pakai hp canggih lagi...




terpulang pada persepsi masing-masing yang penting it serve u well when u need it right?




Reactions:

1 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons