Tuesday, June 2, 2009

adventure life


tengok r meter aku bawak kereta office


jumaat lepas aku p raub atas urusan keje...blk dr raub ke ofc kt putrajaya trus blk rumah sewa kt ampang....sampai dalam pukul3+...rilek jap mandi...tenangkan fikiran terus blk kg kt perak....
dalam kul 1pg aku sampai rumah.


jalan kat k.l cam bese r...sesak...nasib baik aku naik motor jer...mencelah-celah sne sni..bukan xtau bahaya tapi memg tu je caranya..last year masa mula2 aku sampai kat k.l nih aku ikut jalan ampang nak p ofc yg terletak kat ampang(sebelum aku msk gov aku keje kat private ofc...)aku takut2 gak nk mencelah dengan kereta byk,motor laju2..ja
lan sempit
klu xsilap aku,ak
u bwk motor masa tu dalam 40km/h jer..klaka giler kan?after 3months aku kat k.l jalan celah2 kereta dah macam jalan kat highway 4 lorong!dah hilang rasa takut tu hehehehe..

Reactions:

0 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons